2024-04-29 22:45

Drama prin care trece o familie de români din Danemarca. Cum a ajuns în ARESTUL Poliției pentru că și-a dus copilul la spital

 |  19:07
Drama prin care trece o familie de români din Danemarca. Cum a ajuns în ARESTUL Poliției pentru că și-a dus copilul la spital

O familie de români din Danemarca trăiește clipe de groază după ce a ajuns cu bebelușul la spital. Autoritățile daneze au arestat cuplul, iar copilul a fost dus într-un spital. Familia din România face un apel disperat și cere ajutor pentru ca părinții să fie eliberați și să-și recupereze copilul.

Ionuț și Sorana Rotundu, rezidenți de doi ani în Danemarca, au fost reținuți de poliție pentru patru săptămâni. Totul, după ce Mathias, bebelușul lor de o lună și o săptămână, a ajuns la spital cu hemoragie craniană.

Chiar părinții au sunat la ambulanță, când au realizat că micuțul se simte rău. De aici a început calvarul pentru ei.

Copilul a fost separat de mamă și internat, iar cei doi părinți au fost arestați și plasați în penitenciare diferite, până când autoritățile vor elucida cazul.

Cei doi sunt suspectați că i-ar fi produs leziuni copilului.

Familia celor doi tineri cere disperată ajutorul autorităților române. Oamenii spun că părinții nu i-ar fi făcut niciodată rău bebelușului. Mai mult, susțin că băiatul ar fi avut probleme încă de la naștere, dar medicii au decis să-l externeze.

În acest moment, statul danez deține tutela bebelușului, care se află în spital, sub îngrijire medicală. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE