2024-04-26 16:03

DECIZIE. Limită de viteză de 30 km/h în centrul orașului Brașov

 |  17:30
DECIZIE. Limită de viteză de 30 km/h în centrul orașului Brașov

În centrul orașului Brașov se introduce o limită de viteză de doar 30km/h. Propunerea a fost făcută chiar de către de primarul Allen Coliban și a fost avizată pozitiv, miercuri, în ședința comisiei de circulație.

Decizia va intra în vigoare imediat ce Poliția Rutieră va aproba planul de semnalizare și Primăria va monta noile semne de circulație.

"Mă bucur să vă anunț că în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei de circulație a fost avizată favorabil propunerea mea privind limitarea vitezei de circulație la 30km/h. Am luat decizia de a face această propunere în urma sesizărilor venite de la brașovenii locuind în zona Șchei și centrului istoric privind aglomerația, gălăgia, poluarea, trepidatiile care deteriorează clădirile.

Vă mai anunț că Poliția Națională va monitoriza circulația cu radare mobile și suntem în discuții cu ei pentru un proiect privind amplasarea de radare fixe. Această decizie va intra în vigoare de îndată ce Poliția Rutieră va aproba planul de semnalizare și Primăria va monta noile semne de circulație", a scris pe Facebook Allen Coliban.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE