2024-04-26 21:39

De unde poate fi DESCĂRCATĂ DECLARAȚIA pe propria răspundere pentru deplasarea pe timp de noapte

 |  12:51
De unde poate fi DESCĂRCATĂ DECLARAȚIA pe propria răspundere pentru deplasarea pe timp de noapte

Grupul de Comunicare Strategică a făcut public modelul de declaraţie pe proprie răspundere necesară persoanelor care se deplasează între orele 23:00 şi 5:00, perioadă în care circulaţia persoanelor va fi restricţionată, începând de luni.

Aceasta poate fi descărcată de la adresahttps://stirioficiale.ro/storage/0611_Model%20Declaratie%20proprie%20Raspundere.pdf

Declaraţia pe propria răspundere trebuie să conţină numele domiciliu, adresa de reşedinţă în fapt, data şi locul naşterii, precum şi motivul deplasării. Acest motiv poate fi: în interes profesional, pentru asistenţă medicală, pentru îngrijirea unui minor sau a unor persoane aflate în dificultate, sau în cazul decesului unui membru al familiei.

Modelul de declaraţie pe proprie răspundere prevede faptul că există posibilitatea ca declaraţia să fie scrisă şi de mână, însă cu condiţia ca elementele prevăzute în cea tipizată să se regăsească pe documentul scris de mână. 

Foarte important de știut este că declaraţia poate fi stocată pe un dispozitiv electronic, precum telefon mobil, însă după ce a fost semnată şi datată. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-07

In legatura cu acest articol...

DOCUMENT. Noul model al declarației pe propria răspundere




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE