2021-10-25 13:52

Dați afară din restaurant pentru că PURTAU MASCĂ. Unde s-a întâmplat

 |  17:02
Dați afară din restaurant pentru că PURTAU MASCĂ. Unde s-a întâmplat

Un cuplu a fost dat afară dintr-un restaurant din Texas pentru că purtau mască. Personalul restaurantului le-a explicat celor doi că proprietarul nu crede în protecția oferită de purtarea măştii şi le interzice clienţilor săi să o poarte.

Natalie Wester şi Jose Lopez aveau de gând să petreacă o seară romantică la restaurant, prima după naşterea fiului lor. Pentru că micuţul este imunocompromis, cei doi părinţi au decis că este potrivit să poarte mască pentru a-l proteja. Spre surprinderea lor, imediat după ce s-au aşezat la masa rezervată în localul texan au apărut problemele, potrivit CNN, citat de Antena 3.ro.

"Chelneriţa a venit şi ne-a spus practic că trebuie să ne scoatem masca. Scoateţi-le pentru că e vorba de o situaţie politică, iar proprietarul nu crede în măşti. Şi avem o politică strictă FĂRĂ MASCĂ aici.", povestesc cei doi.

Pentru că cei doi au refuzat să-si scoată măştile, au fost invitaţi să plece.

"Apoi am fost rugaţi fie să scoatem măştile, fie să plecăm. Noi le-am explicat că motivul pentru care purtăm mască este că fiul nostru are fibroză chistică. Chiar şi după ce le-am explicat ce înseamnă asta şi de ce purtăm măştile, nu le-a păsat. Opiniile lor politice erau mai importante decât sănătatea unui copil.

Ne-au spus că dacă nu ne scoatem măştile, va trebui să plecăm. Aşa că asta am făcut.", au mai povestit cei doi.

Contactat de reporterii CNN, patronul restaurantului şi-a menţinut punctul de vedere.

Bărbatul a susţinut că din moment ce a investit proprii bani în restaurant, este dreptul lui să interzică portul măştii. Mai mult afaceristul susţine că obligativitatea purtării măştii este de domeniul ridicolului în Statele Unite.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE