2024-04-30 04:38

Cum funcționează BILELE care sting incendiile în spitale. Nicușor Dan anunță achiziția dispozitivelor

 |  20:18
Cum funcționează BILELE care sting incendiile în spitale. Nicușor Dan anunță achiziția dispozitivelor

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București a cumpărat 3.792 de bile extinctoare, a anunțat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, care spune că acestea vor fi folosite pentru a preveni incendiile în cele 19 spitale bucureștene pe care le administrează municipalitatea. De altfel, edilul a publicat și un clip video pentru a arăta cum funcționează aceste dispozitive.

„Pentru a preveni incendiile în cele 19 spitale bucureștene administrate de Primăria Capitalei, am hotărât să folosim bile extinctoare. ASSMB a cumpărat 3.792 de bile extinctoare, care se autoactivează în contact cu flacăra deschisă și sting focul. Am semnat recepția pentru aceste produse, care au o garanție de 5 ani, iar ele au fost deja distribuite și montate”, a scris primarul general al Capitalei, miercuri, pe Facebook.

Nicușor Dan a precizat că „bilele extinctoare sunt automate și autonome”.

„Nu conțin substanțe periculoase pentru sănătate sau pentru mediu, nu afectează aparatura medicală, nu depind de surse de alimentare cu energie și nu au nevoie de senzori speciali, având o suprafață de acțiune de circa 4 metri pătrați”, a adăugat edilul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-02-02

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE