2024-04-26 16:14

Cum a fost SALVAT un bărbat de 88 de ani, care căzuse într-o fântână adâncă

 |  17:33
Cum a fost SALVAT un bărbat de 88 de ani, care căzuse într-o fântână adâncă

O intervenție dramatică pentru salvarea unui barbat de 88 de ani, care a căzut într-o fântână, a avut loc joi după-amiază în județul Suceava.

Salvatorii au fost chemați în satul Mironu, comuna Valea Moldovei, unde un bărbat de 88 de ani căzuse într-o fântână din tuburi, având o lungime totală de 22 de metri.

Intervenția a fost îngreunată de faptul că fântâna era îngustă, cu un diametru la suprafață de doar 50 de centimetri și mai redus către bază, construcția având forma unui con.

În această situație, pompierii militari au echipat si au asigurat un voluntar din localitate. Acesta avea o talie care i-a permis să se strecoare în fântână și să ajungă la victimă, informeaza Antena 3.

După ce voluntarul a coborât în fântână și a asigurat bătrânul, cei doi au fost extrași la suprafață de pompieri.

Victima, în stare de semiconștiență, a fost preluată de către echipajul de prim ajutor, care i-a acordat primele îngrijiri medicale.

Ulterior, bărbatul a fost predat echipajului SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE