2022-07-03 15:20

Cu muncitori în spatele său, Nicușor Dan anunță REFACEREA străzilor din Centrul Vechi

 |  20:10
Cu muncitori în spatele său, Nicușor Dan anunță REFACEREA străzilor din Centrul Vechi

Nicuşor Dan a anunţat, luni, că au început lucrările de refacere a pavajului de pe străzile din Centrul Vechi al Capitalei. Potrivit primarului general, "reparațiile vor dura câteva săptămâni", astfel încât în a doua jumătate a lunii iunie vor fi gata toate cele 14 străzi.

"După ce, timp de mulți ani de zile, nu s-a făcut nicio intervenție serioasă la infrastructura străzilor din Centrul Vechi, azi (luni - n.r.) am început lucrările de refacere a pavajului în această parte a orașului", a scris Nicușor Dan pe Facebook.

"Se lucrează deja în mai multe zone - în zona Hanul lui Manuc, dar şi pe strada Lipscani (zona statuii Lupoaica) sau pe strada Şelari. Lucrările vor dura câteva săptămâni, astfel încât în a doua jumătate a lunii iunie vom finaliza reparaţiile pe care ni le-am propus pe toate cele 14 străzi. Fiind vorba de lucrări executate de firmele Apolodor şi Delta ACM în baza garanţiilor, Primăria Generală nu plăteşte bani pentru ele. Simultan cu aceste lucrări, reparăm sau înlocuim mobilierul urban din Centrul Vechi", a scris primarul general pe rețeaua socială.

Lucrările începute luni vizează refacerea pavajului şi reabilitarea elementelor de mobilier.

"Suntem în zona Lipscani sau Centrul Istoric - o zonă foarte circulată de bucureşteni şi de turişti. Avem un pavaj, în special din piatră cubică, pus în 2012. Nu s-a mai intervenit de atunci, nu s-a mai făcut niciun fel de mentenanţă. Acum, cu firmele cu care suntem încă în garanţie, lucrăm la reabilitarea pavajului şi într-o lună, din momentul acesta, o să avem pavajul reabilitat. Şi totodată reabilitate şi elementele de mobilier: băncuţe şi jardiniere", a mai transmis Nicuşor Dan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE