2024-05-09 04:05

f
 |  11:03

COMUNICAT SPITALUL CLINIC CF NR. 2 BUCUREȘTI


Spitalul Clinic CF nr. 2 București, în calitate de Beneficiar, anunță începerea proiectului “Creșterea capacității de intervenție în criza Covid-19 a Spitalului Clinic CF nr. 2 București”.

Obiectivul general al proiectului este cresterea capacitatii de gestionare a crizei sanitare prin investitii necesare pentru consolidarea capacitatii de reactie la criza de sanatate publica cauzata de raspandirea virusului SARS-CoV-2 in Spitalul Clinic CF nr 2 Bucuresti,prin achizitia de aparatura, dispozitive medicale, echipamente de protectie si alte dotari corespunzatoare cu scopul de a raspunde in timp util si eficient la criza provocata prin oferirea de servicii medicale adecvate.

Obiectivul proiectului contribuie la indicatorul de rezultat al POIM 2-Capacitate adecvata de îngrijire si tratament a cazurilor de infectie cu virusul SARS-CoV-2/ de gestionare a crizei sanitare prin crearea tuturor conditiilor de tratare a pacientilor infectati SARS

-COV-2 precum si prin dotarea si echiparea spitalului cu aparatura performanta, echipamente, echipamente de protectie si alte dotari necesare in oferirea de conditii de tratament adecvat pacientilor.

Prin proiect se urmareste modernizarea si tehnologizarea Spitalului Clinic CF nr 2 Bucuresti, a infrastructurii deficitare care utilizeaza in continuare aparatura uzata fizic si moral, prin achizitia de echipamente noi si eficiente, precum si echipamente de protectie ce vor aduce o crestere calitativa a serviciilor medicale oferite, cat si o crestere cantitativa a numarului de persoane beneficiari de servicii medicale, imbunantatind starea de sanatate publica la nivel de Municipiul Bucuresti.

Rezultate asteptate:

-  Management de proiect derulat in conformitate cu conditiile Contractului de Finantare

-  Auditul proiectului realizat informarea si publicitatea proiectului realizate conform Manualului de Identitate Vizuala

-  Echipamente achizitionate si puse in functiune, in scopul indeplinirii obiectivelor proiectului

-  Echipamente de protectie achizitionate produse/solutii de dezinfectie achizitionate

-  kit-uri de testare achizitionate

Valoarea totală a Contractului de Finanțare este de 21.629.532,12 lei din care Autoritatea de Management acordă o finanţare nerambursabilă în sumă maximă de 21.554.532,12 lei echivalentă cu 100% din valoarea totală eligibilă aprobată.

Proiectul se deruleaza pe o perioada de 15 luni avand ca data de incepere 01.02.2020 si data de finalizare 30.04.2021.

Cod SMIS: 140132

Proiectul este cofinantat din fonduri europene prin Programul Operational Infrastructura

Mare.

DATE DE CONTACT:

Nume:  POP ADRIAN

Funcţie:  MANAGER PROIECT

Telefon:  0372298761

Adresă e-mail:adrian.pop@spcf2.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-12-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE