2024-05-05 19:11

Cambol cu 5 mașini pe DN1, în orașul Otopeni. Trafic BLOCAT

 |  16:35
Cambol cu 5 mașini pe DN1, în orașul Otopeni. Trafic BLOCAT

Un carambol în care au fost implicate 5 mașini, a avut loc pe DN 1, în zona orașului Otopeni din județul Ilfov anunță centrul InfoTrafic.Traficul rutier pe sensul spre Ploiesti, este blocat. În cele 5 autoturisme implicate în accident se aflau 11 persoane. Au fost extrase, de echipele de descarcerare, două persoane până în acest moment.

Traficul rutier pe sensul spre Ploiesti, este blocat. 

În cele 5 autoturisme implicate în accident se aflau 11 persoane. Au fost extrase, de echipele de descarcerare, două persoane până în acest moment.

Astăzi, în jurul orei 15:51, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1- localitatea Balotești,  km 18, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicate mai multe autoturisme.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Ilfov, pentru cercetări, iar din primele verificări a rezultat faptul că, în evenimentul rutier, au fost implicate 5 autoturisme. 

Din impact, a rezultat rănirea a 4 persoane,  care urmează să primească îngrijiri de specialitate de la echipajele medicale sosite la fața locului.

La acest moment, traficul se desfășoară pe o singură bandă, în ambele sensuri, potrivit antena3.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE