2024-04-27 07:54

Au început operațiunile anti-țânțari în Capitală

 |  18:03
Au început operațiunile anti-țânțari în Capitală

Oamenii din subordinea Primăriei Capitalei a început, joi, tratamentele de combatere a ţânţari. Sunt programate şapte tratamente lunare, fiind vizate în principal malurile de lacuri care sunt în proprietatea municipalităţii.

”Operaţiunile de larvicidare se desfăşoară pe toate malurile de lacuri care sunt în proprietatea Municipalităţii. Conform Planului Unitar de Acţiune, aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti, pentru anul 2022 sunt prevăzute 7 tratamente de combatere a larvelor de ţânţari. Tratamentele se desfăşoară lunar”, a transmis Primăria Capitalei.

Substanţa biocidă folosită pentru combaterea larvelor de ţânţari este VECTOBAC, aprobată de Ministerul Sănătăţii şi nu pune în pericol fauna şi flora de pe malurile lacurilor. Acţiunile de combatere a larvelor de ţânţari se realizează în intervalul orar 07.00 – 15.00.

A fost pus la dispoziţie și un numărul de telefon non-stop - 0752.041.898 – şi mail sesizari@cmeib.ro, unde cetăţenii pot face sesizări şi reclamaţii legate de aceste activități.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE