2022-01-23 01:55

APLICAȚIE mobilă pentru plata transportului în comun

 |  22:05
APLICAȚIE mobilă pentru plata transportului în comun

24Pay este noua aplicație mobilă care permite plata călătoriei cu telefonul mobil prin înrolarea cardului bancar. Securitatea tranzacției este asigurată prin tehnologia Mastercard/Visa.

”Ne dorim implementarea unor soluții alternative de plată a călătoriei, astfel încât utilizatorii noștri să beneficieze de modalități sigure și rapide de achiziție a titlurilor de călătorie în orice moment al zilei, fără a mai fi necesară deplasarea la centrele de vânzare. Evoluția tehnologiei ne deschide mai mult către inovație și ne oferă posibilitatea de a ne alinia noilor tendințe privind plățile digitale.”, a declarat Adrian CRIȚ, Directorul General al STB SA.

Aplicația poate fi descărcată gratuit direct din:

• Google Play - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twentyfourpay

• App Store - https://apps.apple.com/us/app/24pay/id1282006921

• App Gallery - https://appgallery.huawei.com/#/app/C102026983

sau prin scanarea codului QR afișat în mijloacele de transport public.

Utilizatorii care au titluri de călătorie achiziționate prin aplicația BPay vor putea să le utilizeze până la data expirării. Ulterior, plata călătoriei se va putea face doar prin intermediul aplicației 24Pay.

În continuare, STB SA pune la dispoziția călătorilor modalități alternative de achiziție și plată a călătoriei precum platforma de reîncărcare online a cardului de transport nominal, plata prin SMS și plata cu cardul bancar contactless direct la validator.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE