2022-07-03 14:09

AMENZI pe bandă rulantă pentru transporturi ilegale de deșeuri

 |  17:31
AMENZI pe bandă rulantă pentru transporturi ilegale de deșeuri

Comisarii Gărzii de Mediu au aplicat, în ultimele două săptămâni, 15 amenzi în valoare de 300.000 de lei, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Giurgiu, la persoane care efectuau transporturi ilegale de deşeuri.

”Era mai ieftin să lucreze cu acte în regulă, dar au ales să transporte deşeuri fără niciun fel de documente legale. Acum au de plătit sancţiuni contravenţionale în valoare de 300.000 de lei, iar unul dintre ei a rămas şi fără autoutilitară. Acesta este o parte din bilanţul ultimelor două săptămâni de acţiuni de control în trafic desfăşurate de Garda Naţională de Mediu, în colaborare cu Direcţia Rutieră, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru verificarea legalităţii activităţilor de transport al deşeurilor: provenite din construcţii; metalice; textile; anvelope uzate sau vehicule scoase din uz”, a transmis, luni, Garda de Mediu, conform News.ro

Instituţia a precizat că, în urma acţiunilor desfăşurate pe raza municipiului Bucureşti, judeţului Ilfov şi judeţului Giurgiu au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de 300.000 lei. 

Sancţiunile au fost date pentru lipsa documentelor de transport şi o sancţiune complementară de confiscare a unui mijloc de transport, în Oraşul Bolintin, din judeţul Giurgiu. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-05-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE