2024-04-26 13:19

Amendă uriaşă pentru un bucureştean care a abandonat cinci pui de pisică pe stradă

 |  16:25
Amendă uriaşă pentru un bucureştean care a abandonat cinci pui de pisică pe stradă

Un bucureştean a fost amendat zdravăn după ce a abandonat cinci pui de pisică pe stradă într-o sacoșă de hârtie lângă coșul de gunoi.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce a ieşit dintr-o curte cu  sacoşa în care se aflau cei cinci pui de pisică.

Un echipaj al Poliţiei Locale a fost trimis în zonă pentru a face verificări. „Comportamentul bărbatului a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, iar un echipaj, aflat pe itinerariul de patrulare, a fost trimis să facă verificări. La faţa locului, poliţiştii locali au descoperit că din sacoşa de hârtie răzbeau scâncetele a cinci pui de pisică, abia născuţi. Treamurau şi le era foame. Pisoii au fost recuperaţi, duşi la secţia de Poliţie Locală din Centrul Istoric şi hrăniţi cu pipeta. Apoi, după ce s-au întremat, au fost transportaţi, în siguranţă, la un centru specializat”, au transmis poliţiştii.

Bărbatul a recunoscut că a lăsat puii de pisică pe stradă, dar a negat faptul că ar fi proprietarul acestora. Mai mult, a susţinut că nu a avut niciodată animale de companie.

Acesta a fost sanţionat cu 3.000 de lei pentru abandonul animalelor pe domeniul public.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE