2024-05-05 09:01

Aeroportul Otopeni, în topul celor mai PUNCTUALE aeroporturi din Europa

 |  23:04
Aeroportul Otopeni, în topul celor mai PUNCTUALE aeroporturi din Europa

Agenția Bloomberg a publicat un clasament al celor mai punctuale aeroporturi din Europa. Aeroportul Otopeni se află printre acestea și ocupă locul 3 în ceea ce privește aterizarile și decolările pe locurile 1 și 2 fiind Bergamo, Italia și aeroportul din Gran Canaria.

Circulația pe Aeroportul Otopeni începe să reintre în normal, după valul de întârzieri care au dat peste cap vacanțele turiștilor. 

Potrivit Companiei Naționale de Aeroporturi București, aici cursele anulate s-au redus cu două treimi în ultima săptămână. În ultima săptămână, pe aeroportul Otopeni au fost doar doar 18 zboruri anulate față de 56, de asemenea a scăzut și numărul curselor cu întârzieri de peste 30 minute, acestea fiind pe o durată de șapte zile, 730 ca număr deși în săptămâna precedentă depășiserasă 1000. 

Întârzierile din ultimul an au fost sancționate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului care a dat joi o amendă record, de 2 milioane de euro, companiei Blue AIR. Este prețul pe care operatorul aerian trebuie să-l plătească pentru cele peste 11.000 de zboruri anulate din aprilie 2021 până în aprilie 2022.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-07-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE