2024-04-27 08:20

A MURIT de ziua lui, după ce a căzut de pe TROTINETĂ. Avea doar 27 de ani!

 |  14:25
A MURIT de ziua lui, după ce a căzut de pe TROTINETĂ. Avea doar 27 de ani!

Durere fără margini în familia unui tânăr de 27 de ani din Timișoara. Alin Petre Tăcutu a murit sâmbătă la spital, chiar de ziua lui de naștere, asta după ce în urmă cu o săptămână a căzut de pe trotineta electrică.

În urmă cu o săptămână Alin Tăcutu a căzut de pe trotineta electrică, iar acesta a ajuns la spital în stare gravă. Timp de 7 zile a fost în agonie la unitatea medicală, însă chiar în ziua în care trebuia să împlinească vârsta de 27 de ani, Alin și-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Acesta era de loc din județul Gorj și absolvise facultatea de Educație Fizică și Sport la UCB Târgu Jiu și se definitivase ca profesor de sport în Timișoara.

”Piti”, așa cum îi spuneau colegii și prietenii se căsătorise în urmă cu 3 ani cu partenera sa de viață, iar acum el începuse o nouă facultate, fiind student la Stomatologie, scrie Spynews.ro.

Vestea că Alin a murit la doar 27 de ani, fix în ziua în care trebuia să sărbătorească, a picat ca un trănet pentru toată familia tânărului care acum e în stare de șoc și îl plâng pe acesta și pe rețelele de socializare.

"Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace! Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă ţie a plecat pentru totdeauna... Piti va rămâne în sufletele noastre".

Păcat ca era un băiat tânăr și avea o viata înainte alături de soția lui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îmi pare foarte rău, dacă vă putem ajuta cu ceva va rog să-mi spuneți", sunt doar câteva dintre mesaje de pe pagina sa de socializare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE