2024-05-03 08:22

PLAJĂ SĂLBATICĂ din România, inclusă în topul celor mai frumoase din lume

 |  19:00
PLAJĂ SĂLBATICĂ din România, inclusă în topul celor mai frumoase din lume

Țara noastră are o mulțime de plaje spectaculoase, incluse în topul celor mai frumoase din lume. Plaja sălbatică din România, cotată ca cea mai frumoasă plajă din țară, este Corbu. Aceasta este situată destul de aproape de Mamaia, Năvodari și Delta Dunării.

Plaja Corbu nu este foarte vizitată de turiști vara, deoarece nu mulți știu de ea. Aceasta oferă un nisip foarte fin, relaxare, liniște și o apă foarte limpede.

Turiștii mai pot găsi aici locul unde se fac scufundări, Snorkeling și, pentru pasionații de pescuit, partide de pescuit sportiv, organizate de localnici. Aici nu există aglomerația, agitație și gălăgie, iar turiștii români și străini au tot ales să se relaxeze pe plaja Corbu.

Alte plaje incluse în topul celor mai frumoase din lume Insula Boracay

Insula Boracay, din Philippine, este plasată pe primul loc în topul celor mai frumoase din lume. Este înconjurată de recifuri de corali, nisip extrem de fin și apă curată și transparentă. Turiștii care au vizitat Boracay spun că răsăriturile și apusurile sunt minunate aici.

Plaja Whitehaven

Plaja Whitehaven se află în Australia și se laudă cu un nisip de un alb imaculat și o apă cristalină. Și ea se află în topul celor mai frumoase din lume. Aici găsiți liniște, lipsă de agitație și o priveliște excelentă.

Plaja Navagio

Plaja Navagio, din Grecia, se află în topul celor mai frumoase din lume. Turiștii aleg să vină aici, deoarece arată ca un paradis, există o apă de o culoare nemaivăzută și au parte de peisaje de excepție.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE