2024-05-04 11:33

Ea este Flossie, cea mai bătrână pisică în viață. E incredibil câți ani are

 |  17:19
Ea este Flossie, cea mai bătrână pisică în viață. E incredibil câți ani are

Flossie a fost desemnată cea mai bătrână pisică din lume aflată încă în viaţă, potrivit Guinness World Records. Felina are aproape 27 de ani, echivalentul vârstei de 120 de ani la oameni.

Pisică originară din Marea Britanie, cu blana în nuanţe de negru şi maro, este surdă şi aproape oarbă, însă pare a avea totuşi o stare de sănătate bună pentru etatea înaintea în care se află, scrie Agerpres.

Flossie a locuit în mai multe case după ce a trăit ca o pisică fără stăpân în apropiere de Spitalul Merseyside din Liverpool, în primele sale luni de viaţă în 1995. A fost adoptată de un angajat al spitalului, alături de care a trăit timp de 10 ani înainte ca acesta să moară. Flossie a fost preluată apoi de sora defunctului ei stăpân. După 14 ani, al doilea proprietar a murit. A trăit apoi alături de fiul celui de-al doilea stăpân timp de trei ani, înainte să fie încredinţată voluntarilor de la Cats Protection.

Cea mai bătrână pisică din lume care a trăit vreodată, pe numele său Creme Puff, a ajuns până incredibila vârstă de 38 de ani şi trei zile. Ea a murit pe 6 august 2005.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-25



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE