2024-05-19 15:32

CEO-ul Coinbase: NFT-urile ar putea fi la fel de mari sau sau mai mari decât toate criptomonedele

 |  11:00
CEO-ul Coinbase: NFT-urile ar putea fi la fel de mari sau sau mai mari decât toate criptomonedele

Pe măsură ce schimbul de criptomonede Coinbase se pregătește să lanseze în curând propria sa platformă de token nefungibil (NFT), CEO-ul companiei, Brian Armstrong , a evaluat importanța viitoarei oferte NFT a companiei.

Marți, Coinbase și-a lansat rezultatele financiare din trimestrul III, raportând venituri de 1,2 miliarde de dolari , care provin în mare parte din taxele de tranzacție ale platformei pentru tranzacționarea criptomonedelor precum bitcoin ( BTC ) și Ether ( ETH ). Firma este cel mai mare schimb de criptomonede din Statele Unite, acțiunile sale fiind tranzacționate public pe Nasdaq, conform cointelegraph.com

Oferta NFT a Coinbase va stimula semnificativ operațiunile bursei, deoarece platforma NFT ar putea inversa întreaga afacere de criptomonede existente a Coinbase. Armstrong a făcut declarația vorbind la o conferință telefonică marți, a raportat Bloomberg .

„Suntem foarte încântați de NFT, aceasta va fi o zonă foarte mare pentru cripto în viitor și este deja astăzi”, a spus CEO-ul Coinbase, adăugând că „ar putea fi la fel de mare sau mai mare” decât afacerea cu criptomonede a Coinbase. .

Coinbase a anunțat oficial planuri de a lansa propria sa platformă NFT la mijlocul lunii octombrie, intenționând să le permită utilizatorilor să creeze, să cumpere, să descopere și să prezinte NFT-uri bazate pe Ethereum. Serviciul va oferi o experiență asemănătoare rețelelor sociale, permițând utilizatorilor să urmărească diferite profiluri și să primească actualizări.

Întrucât Coinbase se așteaptă să-și lanseze platforma NFT în cursul acestui an, un număr mare de persoane și-au exprimat deja dorința de a încerca oferta. La câteva zile după ce Coinbase și-a început lista de așteptare NFT în octombrie, peste 1 milion de oameni s-au înscris pe platformă.

Numărul de solicitanți a continuat să crească rapid, iar Coinbase a primit până acum peste 2,5 milioane de e-mailuri care căutau să se înscrie pe piață. Aceasta este doar o mică parte din totalul de 68 de milioane de utilizatori verificați ai Coinbase și 8,8 milioane de utilizatori activi lunar din T2 2021.

OpenSea, cea mai mare piață NFT din lume, a procesat tranzacții în valoare de peste 1,7 miliarde de dolari în ultimele 30 de zile, peste 230.000 de utilizatori interacționând cu contractele sale inteligente de-a lungul perioadei, potrivit datelor furnizate de furnizorul de valori din industrie DappRadar.

Coinbase este doar unul dintre multele schimburi de criptomonede globale care planifică sau și-au lansat deja platformele NFT pe fondul creșterii parabolice a industriei NFT. În septembrie, schimbul de criptomonede FTX al lui Sam Bankman-Fried a devenit cea mai recentă platformă cripto care a anunțat lansarea unei piețe NFT native. Binance, cel mai mare schimb de criptomonede din lume, și-a lansat propria platformă NFT în iunie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE