2024-05-06 08:21

A încercat să își UCIDĂ familia sărind cu mașina într-o prăpastie

 |  14:48
A încercat să își UCIDĂ familia sărind cu mașina într-o prăpastie

O familie întreagă a supraviețuit după ce a căzut cu mașina într-o prăpastie adâncă de 80-100 de metri. Autoritățile au anunțat că șoferul a provocat intenționat accidentul. Incidentul s-a produs luni în statul american California, într-o zonă costieră numită "Toboganul Diavolului" și situată la sud de San Francisco.

Șoferul, soția lui și cei doi copii aflați într-o mașină Tesla au fost salvați luni în zona Devil's Slide din Comitatul San Mateo.

Dharmesh Arvind Patel, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat și urmează să fie acuzat de tentativă de omor și abuz de minori după ce va fi externat din spital, a anunțat poliția statului California, potrivit Digi24.

"Pe baza dovezilor adunate, anchetatorii au stabilit că este posibil ca incidentul să fie un act intenționat", a anunțat poliția americană. Brian Pottenger, comandatul pompierilor care au intervenit, a declarat că martorii au sunat la numărul de urgență 112 în jur de 10.50 dimineața, adăugând că se întâmplă "extrem de rar" ca oamenii să supraviețuiască după o asemenea cădere.

Martorii au relatat autorităților că mașina a virat, pur și simplu, de pe Autostrada 1 și a trecut peste malul de pământ, înainte de a se prăbuși în gol.

"Am fost mirați să găsim victime în viață în mașină", a spus el. Copiii au fost răniți, însă nu grav, a adăugat comandantul pompierilor.

Autoritățile urmează să-l acuze pe Patel de trei capete de acuzare de tentativă de omor și două de abuz de minori.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE