2024-04-26 04:30

Spitalul de Ortopedie Foișor, anunț de ULTIMĂ ORĂ

 |  12:39
Spitalul de Ortopedie Foișor, anunț de ULTIMĂ ORĂ

Spitalul de Ortopedie Foişor, transformat cu scandal timp de o lună ca unitate exclusiv Covid, anunţă că de luni vor fi chemaţi la internare pacienţii programaţi deja pe liste, iar operaţiile ar putea începe din 26 mai. toate acestea depind însă depinde de rezultatele analizelor bacteriologice care vor fi făcute după toate operaţiunile de curăţare, dezinfectare, nebulizare.

”În acest moment se derulează planul de implementare a evenimentelor administrative, de nebulizare virucidă nivel 5, de curăţenie înaltă, dezinfecţie înaltă, decapări, ceruire pentru închiderea porilor suprafeţelor tarchet, renebulizare finală, recoltări probe bacteriologice iar în caz de pozitivare reluarea tuturor etapelor descrise anterior pentru resecurizarea circuitelor iniţiale. Planul activităţilor stabileşte că de luni vor fi chemaţi la internare pacienţii programaţi deja pe liste, chemarea acestora fiind realizată de fiecare medic otoped care a preluat anterior cazul”, a transmis sâmbătă spitalul Foișor din Capitală.

Pacienţii chemaţi la internare vor fi testaţi rapid - în cazul celor vaccinaţi - şi, respectiv, testaţi RT-PCR - în cazul celor nevaccinati - de către spital, în zona de triaj, anterior internării.

Planul include, de asemenea, începerea probabilă a operaţiilor de miercuri, 26 mai. ”Fiecare dată menţionată are caracter de probabilitate, totul depinzând de cele menţionate anterior. Vă mulţumim pentru răbdare şi vă asigurăm de faptul că Spitalul va anunţa oficial parcurgerea fiecărei etape!”, afirmă reprezentanţii unităţii medicale la finalul mesajului.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE