2024-04-27 02:12

Au intrat în vigoare noile reguli pentru testarea COVID-19 la domiciliu în București

 |  10:04
Au intrat în vigoare noile reguli pentru testarea COVID-19 la domiciliu în București

Au intrat în vigoare noile reguli pentru testarea COVID-19 la domiciliu în București. Astfel, cei care au simptome specifice infecției cu noul coronavirus pot solicita testarea la domiciliu fie apelând numărul de Call Center DSP București, fie completând un formular online.

Decizia a fost anunțată de DSP București, în contextul în care ambulanțele fac față cu greu solicitărilor de testare la domiciliu, pe fondul exploziei numărului de cazuri de COVID-19.

Pentru a solicita testare COVID 19 la domiciliu, persoanele care prezintă simptome ce justifică suspiciunea infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 pot apela numărul de Call Center DSP București 021-9462, unde operatorii vor prelua solicitarea de testare și o vor comunica Serviciului de Ambulanță București-Ilfov în cel mai scurt timp.

Totodată, pentru eficientizarea procesului de solicitare a testării COVID 19 la domiciliu, împreună cu STS a fost operaționalizat un formular online de testare pe site-ul DSP București, la adresahttps://dspb.ro/formular-programare-test-covid-19/

Se pot testa la domiciiu doar persoanele care au simptome specifice infecției cu SARS-CoV-2, iar testarea este făcută de personal al Serviciului de Ambulanță București-Ilfov. Testele - rapide sau PCR - sunt gratuite.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE