2020-12-04 22:00

Donald Trump, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre vaccinul anti-COVID

 |  23:38
Donald Trump, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre vaccinul anti-COVID

Preşedintele american Donald Trump s-a adresat unui grup de sute de susţinători ai săi, sâmbătă, de la balconul Casei Albe, el spunând că se simte foarte bine şi că noul coronavirus va fi eradicat în curând.

Potrivit presei, pentru acest eveniment au existat peste 2.000 de invitaţii.

Vorbind fără să poarte mască, Trump a susţinut că noul coronavirus ''va dispărea''. ''Vreau să ştiţi că naţiunea noastră va învinge acest teribil virus chinezesc (...) Producem terapii şi medicamente puternice, vindecăm bolnavii, ne vom reveni şi vaccinul va veni foarte, foarte repede, într-un timp record'', a promis el, conform agerpres.ro.

''Ştiinţa şi medicina vor eradica virusul chinezesc odată pentru totdeauna, vom scăpa de el în lumea întreagă. Vedeţi mari focare în Europa, în Canada (...), dar va dispărea, este pe cale să dispară şi vaccinurile vor ajuta'', crede Trump.

El a continuat cu un mesaj politic împotriva rivalului său de la alegerile prezidenţiale, Joe Biden, şi vorbind despre reuşitele din mandatul său. Trump a menţionat că dacă opoziţia de acum va căpăta putere, “va lansa o cruciadă” împotriva poliţiei.

“Suntem aici pentru a le transmite un mesaj tuturor poliţiştilor, de orice rasă şi culoare, vă susţinem şi vă iubim”, a mai afirmat Trump.

Donald Trump a fost testat pozitiv cu coronavirus săptămâna trecută şi a fost spitalizat câteva zile. El a revenit la Casa Albă luni seară.

Echipa sa de campanie a anunţat, sâmbătă, potrivit AFP, că Trump va participa la două mitinguri electorale suplimentare săptămâna viitoare: la Johnstown (Pennsylvania) marţi şi la Des Moines (Iowa) miercuri.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE