2024-05-04 07:39

Cine este noul secretar de stat în Ministerul Sănătății

 |  15:02
Cine este noul secretar de stat în Ministerul Sănătății

Un specialist în audit și consultanță financiară a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății, a anunțat ministrul Ioana Mihăilă la Interviurile HotNews LIVE Este vorba despre Andra Migiu, care va avea atribuții pe proiecte de investiții în sănătate. În acest moment, în MS mai este vacant un post de secretar de stat.

Andra Migiu a lucrat la Banca Europeană de Investiții și are o experiență de aproape 14 ani în instituții financiare.În perioada 2008 - 2015, aceasta a lucrat în România în audit și consultanță financiară, iar din ianuarie 2016 și-a început activitatea la Banca Europeană de Investiții. A gestionat programe și tranzacții de finanțare atât pentru companiile mici și mijlocii, cât și pentru întreprinderile mari, desfășurate în țări din Europa Centrală și de Est.

În ultimii doi ani, Andra Migiu a activat în două proiecte de referință: elaborarea și negocierea instrumentelor de finanțare în cadrul InvestEU si Fondul pan-European de Garantare, un program de 25 de miliarde de euro creat de Banca Europeană de Investiții pentru finanțarea companiilor din Uniunea Europeană care se confruntă cu efectele crizei COVID-19.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-28



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE