2024-05-19 10:20

Bilanțul incendiului din Neamț a urcat la 11 victime

 |  12:08
Bilanțul incendiului din Neamț a urcat la 11 victime

Anunțul momentului - Bilanțul incendiului de la Piatra Neamț urcă la 11 morți după ce un pacient transferat la Pașcani a murit în cursul acestei zile, anunță Antena3.

11 pacienți au murit în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ. Alte şase persoane, inclusiv medicul Ioan Cătălin Denciu, care a încercat să salveze bolnavii, sunt în stare gravă. Doctorul a fost transferat la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, iar cei șase pacienți COVID care se aflau în terapie intensivă au ajuns la spitalul mobil de la Lețcani, din Iași.

Publicistul Ion Cristoiu a estimat, duminică, într-o intervenţie la Subiectiv, că Guvernul liberal şi preşedintele Klaus Iohannis îşi vor împărţi sarcinile în ceea ce priveşte abordarea tragediei de la Piatra Neamţ. Astfel, potrivit lui Cristoiu, Guvernul va dispune arestări rapide la Neamţ, fiind vizat, în opinia sa, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Ionel Arsene (PSD).

"Probabil că vor fi două planuri. Unul, al Guvernului, care va merge pe arestări rapide, vor căuta Acarul Păun, se vor atinge şi de (Ionel) Arsene. Profetizez că vor fi arestări în perioada următoare. Politizarea nu va fi făcută de PNL, ci de Klaus Iohannis. Iohannis a spus, după slujbă (slujba religioasă la care a participat duminică, la Sibiu, n.r.) că acest accident arată nevoia de reformă. Eu am scris deja textul de miercuri al lui Iohannis.

'Este nevoie de reformă, pentru că, timp de 30 de ani, PSD a ţinut sistemul nereformat şi, în consecinţă, trebuie ţinute alegeri pe 6 decembrie, ca să vină un guvern democratic şi reformist'. Dl. Iohannis nu se va coborî la nivelul preşedinţiei de consiliu judeţean. Întrebarea este cum va reacţiona dl. Marcel Ciolacu la această nevoie de a face alegeri pentru reformă în Sănătate.", a spus Cristoiu, la Antena3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE