2024-05-03 15:21

Viorica Dăncilă NEAGĂ perchezițiile la biroul soțului său: "Consider că este încă un ATAC la familia mea!"

 |  17:52
Viorica Dăncilă NEAGĂ perchezițiile la biroul soțului său: "Consider că este încă un ATAC la familia mea!"

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă neagă perchezițiile la biroul soțului său si considera ca aceasta este un alt atac la adresa familiei sale.

Potrivit unor surse, au fost percheziții la biroul soțului Vioricăi Dăncilă într-o anchetă privind tranzacții imobiliare. Soțul fostului premier nu ar avea o calitate în acest dosar. Viorica Dăncilă a reacționat și spune că nu a fost nicio percheziție la biroul soțului său.

”Nu există nicio percheziție la biroul soțului meu”, a spus Viorica Dăncilă.

”Soțul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nici implicat, nu are nicio legătură cu aceste documente! (...) Repet: nimic din ceea ce se cercetează, nici din ceea ce a apărut în spațiul public nu are legătură cu soțul meu.

Consider că este încă un atac - m-am obișnuit deja - la familia mea sau la Viorica Dăncilă”, a spus fostul premier Viorica Dăncilă, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

”Am văzut că în trecut a fost atacat fiul meu, adopția fiului meu, acum urmează un atac împotriva soțului. Consider că aceste lucruri nu sunt corecte. Eu mi-am asumat să fac politică, dacă vor să continue cu acest atac să facă împotriva mea”, a precizat Viorica Dăncilă.

”Nu a avut nicio discuție cu procurorii soțul meu. (...) Nu are nicio legătură cu această anchetă. Nu a fost nicio percheziție la biroul soțului meu”, a adăugat ea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE