2024-05-08 10:02

VIDEO Nunta anului în politică: George Simion și Ilinca s-au cununat civil. Cine a fost martorul SURPRIZĂ

 |  19:29
VIDEO Nunta anului în politică: George Simion și Ilinca s-au cununat civil. Cine a fost martorul SURPRIZĂ

Liderul AUR George Simion s-a cununat civil, vineri, cu Ilinca Munteanu. Cununia religioasă și petrecerea cu mii de invitați va avea loc sâmbătă în comuna Măciuca.

Cei doi îndrăgostiți au ajuns la locul din Măciuca organizat special pentru cununia civilă pentru a semna actele prin care vor deveni oficial soț și soție.

„Astăzi am făcut formalităţile cerute de stat, iar mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi. Vă aşteptăm începând cu ora 10 să ne bucurăm împreună”, a declarat George Simion după ce a spus DA..

 „ E mult mai importantă relația pe care o avem cu divinitatea decât legătura cu un stat care ne-a furat de multe ori. Sunt român, mă bucură faptul că putem avea un eveniment liniștit. Îi așteptăm pe invitați alături de noi”, a mai spus George Simion.

Alături de cei doi a fost ca martor Dan Diaconescu, unul dintre prietenii liderului AUR.

„Așa cum e George Simion, așa va fi și nunta. Eu doar sunt prieten cu George Simion, nu sunt în spatele AUR. Eu vreau doar să-i zic să câștige alegerile. E un eveniment cu foarte puține costuri, toată lumea ajută” a precizat Dan Diaconescu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-26

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE