2024-04-27 08:23

VIDEO Marcel Ciolacu, GLUME despre remaniere chiar lângă Vasile Dîncu

 |  16:11
VIDEO Marcel Ciolacu, GLUME despre remaniere chiar lângă Vasile Dîncu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat vineri că în PSD nu s-a discutat despre remanierea lui Vasile Dîncu, după ce în presă au apărut informații despre acest subiect. Alături de președintele social-democraților era chiar ministrul Apărării.

Întrebat într-o conferință de presă în care se afla alături de ministrul Apărării despre posibila schimbare a sa, Ciolacu a spus că „îl văd pe domnul Dîncu aici lângă mine și nu a fost remaniat” „Vasile, tu ești remaniat? Dar cine a anunțat remaniere? Există remanieri în guverne. De la UDMR ați anunțat vreo remaniere? (n.red. întrebare pentru Cseke Attila, care era de față) Nu pot să vă promit când există remanieri”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a declarat și că nu au fost discuții pe această temă, deși în urmă cu câteva zile, când a fost întrebat despre o posibilă remaniere, nu a negat.

„Eu nu am vorbit de această temă. Și îl văd pe domnul Dîncu aici lângă mine și nu a fost remaniat”, a subliniat președintele PSD.

De față, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, s-a apărat: ”Politica nu funcționează pe surse”.

Marcel Ciolacu a dat asigurări că actuala coaliție funcționează, iar remanierile sunt în atributul premierului.

„Eu îmi doresc ca eu și copilul meu să trăim într-o Românie normală. Și această coaliție funcționează și funcționează foarte clar. Atributul e al prim-ministrului. A fost o evaluare acum o lună și prim-ministrul nu a venit cu nicio propunere. Când va fi cazul, sunt ferm convins că nu o ține nimeni secretă. Remanierile fac parte din viața politică și guvernamentală. Interesul nostru este să funcționeze coaliția. Să o lăsăm să o funcționeze corect”, a mai declarat Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-12

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

BEBICA
13 Aug 2022

ROMANII AR FI FOARTE FERICITI SA V-A REMANIATI DRACU AMINDOI BAI JEGURILOR SECURISTOCOMUNISTE
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE