2024-05-19 12:12

Victor Ponta, ATAC la adresa președintelui Iohannis după incendiul de la Ploiești

 |  20:29
Victor Ponta, ATAC la adresa președintelui Iohannis după incendiul de la Ploiești

Victor Ponta, liderul Pro România, a lansat un atac virulent la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a guvernanţilor, în contextul în care mai mulţi oameni au murit în incendii produse în spitale. "Tot timpul mor oameni şi nu mai cere domnul Iohannis demisia nimănui (...) Celor de acum nu le e teamă de nimic şi de asta nu fac nimic", a declarat Victor Ponta, în direct la România TV.

„Se întâmplă ce spunea domnul Iohannis şi cei care protestau in 2015 că nu trebuia să se întâmple. După Colectiv am plecat din funcţie pentru că nu se mai poate aşa, să moară oamenii într-un club privat într-un accident tragic.

Trebuie să vină domnia sa şi cei care luptă cu corupţia. Ori acum vedem că deja ne-am obișnuit. O dată la două luni în spitale de stat, nu în cluburi private!

Tot timpul mor oameni şi nu mai cere domnul Iohannis demisia nimănui. (…) Nimeni nu mai răspunde. Nu mai interesează pe nimeni. Nu ştiu unde sunt protestatarii ăia care strigau «corupţia ucide»”, a afirmat Victor Ponta la RomaniaTV.

„Dacă tot şi-a îndeplinit domnul Iohannis să aibă propriul Guvern, cred că e al şaptelea din 2015 încoace.

Domnul Iohannis vrea mereu Guvernul lui. Faptul că ai ştiut din primăvară, ai pierdut primăvara şi vara când trebuia să le dai oamenilor din spitale medicamente şi să rezolvi problemele tehnice.

Bine, mă, Ponta? Dacă erai tu, ce făceai? Ieşeau protestatarii, reziştii şi mă executau pe mine. Ne împuşcau pe toţi din Guvern dacă se întâmpla o dată aşa ceva”, a mai precizat Ponta.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE