2024-05-03 04:20

Un deputat AUR a sunat mai mulți parlamentari la 3 dimineața pentru a-i AMENINȚA. George Simion: ”Are o problemă cu alcoolul”

 |  23:25
Un deputat AUR a sunat mai mulți parlamentari la 3 dimineața pentru a-i AMENINȚA. George Simion: ”Are o problemă cu alcoolul”

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica ar fi sunat în noaptea de marți spre miercuri mai mulți colegi parlamentari de la PSD, PNL și USR, pe care i-a amenințat, după ce anterior acesta fusese sancționat de Camera Deputaților cu diminuarea indemnizaţiei. Liderul AUR, George Simion, a anunţat că deputatul Ciprian Titi Stoica va fi exclus din partid.

Surse politice au declarat pentru Digi24.ro că deputatul AUR părea a fi băut și că i-a sunat pe toți membri Comisiei Juridice, pe liderii de grup, dar și pe președintele PSD Marcel Ciolacu, telefoanele fiind date în intervalul 12 noaptea-3 dimineața. Deputatul PSD, Gheorghe Şoldan, s-a plâns de la tribuna Parlamentului că a fost sunat de Titi Stoica.

„Aseară, un coleg al nostru din Parlament, domnul Ciprian Titi Stoica, un coleg de la AUR a sunat mai mulţi colegi din grupul PSD, foarte târziu, după ora unu noaptea şi a început să ne înjure, să ne ameninţe, să ne adreseze tot felul de injurii. La primul apel l-am atenţionat pe domnul Ciprian Titi Stoica că urmează să îl înregistrez, dar domnul Titi Stoica a continuat şi pentru asta aş vrea să îl somez public, fiindcă un asemenea limbaj şi comportament nu este demn de un parlamentar al României şi îl somez public pe domnul Ciprian Titi Stroica să vină la tribuna Parlamentului şi să îşi ceară scuze”, a spus deputatul PSD Gheorghe Şoldan în plenul Camerei Deputaţilor.

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica a precizat pentru Digi24 că și-a cerut scuze unui singur deputat față de care crede că a greșit și neagă că i-a sunat pe restul.

Liderul AUR, George Simion, a anunţat că deputatul Ciprian Titi Stoica va fi exclus din partid.

„Omul ăsta are o problemă cu alcoolul, e un păcat. Ştiam de problema lui, a recidivat. Mulţi români suferă de această patimă. Nu face cinste nici partidului nostru, nici Parlamentului României, cum nici cei de la PSD şi PNL nu fac cinste Parlamentului României. Da, o să-l excludem din rândurile noastre pe domnul deputat Ciprian Titi Stoica. Trebuie să fim intransigenţi, dacă vrem să curăţăm Parlamentul acela şi noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu”, a declarat, miercuri seară, George Simion, la România TV. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-06-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE