2024-05-19 14:42

ULTIMA ORĂ: Decizia luată de PNL în ședință privind guvernarea cu PSD

 |  22:42
ULTIMA ORĂ: Decizia luată de PNL în ședință privind guvernarea cu PSD

Conducerea Partidului Național Liberal a votat pentru pornirea negocierilor cu PSD pentru formarea unui Guvern. Ludovic Orban a anunțat că 20 de liberali au votat împotrivă.

În şedinţa PNL, 22 de voturi au fost împotriva unui Guvern PNL-PSD. Printre  cei care s-au opus au fost Dan Motreanu, Cristian Băcanu, Ciprian Ciucu, Monica Anisie, Ludovic Orban, Antonel Tănase. 

Majoritatea filialelor, 40 la număr, a votat însă o guvernare PNL-PSD, cu o învestire cât mai rapidă a Executivului, până la 1 decembrie.

Orban a mai anunțat că nu s-a discutat asupra numelui de premier care va fi propus.

„Nici măcar nu s-a stabilit persoana candidatului la funcția de prim-ministru. Eu am experiență în mandate care sunt acordate de forurile statutare, cum să nu stabilești cine este candidatul la funcția de prim-ministru?”, a adăugat Ludovic Orban.

Întrebat cum a votat Florin Cîțu, el a afirmat: „Eu nu pot să vă relatez fiecare cum a votat, este dreptul fiecărui om să spună public cum a votat. Pe de altă parte, știu sigur cine au fost cei 22 de colegi, mulți dintre cei care l-au sprijinit pe Florin Cîțu – atenție, l-au sprijinit pe Florin Cîțu și au fost aleși în conducerea Partidului Național Liberal în Biroul Executiv în echipa lui Cîțu”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE