2024-05-08 02:18

Turcan îi acuză pe liderii PSD că "sunt doar cu gândul la voturi și la amânarea alegerilor"

 |  14:34
Turcan îi acuză pe liderii PSD că "sunt doar cu gândul la voturi și la amânarea alegerilor"

Vicepremierul Raluca Turcan îi acuză în termeni duri pe liderii PSD afirmând că îşi doresc doar amânarea alegerilor în speranţa că liberalii va scădea în preferinţele electoratului. Turcan mai adăugă că rivalii din PSD au criticat măsurile adoptate de Guvern în perioada stării de urgenţă de la începutul pandemiei, iar că acum aceeași critică că Guvernul că a întârziat cu luarea de măsuri similare.

„Ipocrizia este fără limite la PSD. Liderii din partidul lui Marcel Ciolacu acuzau guvernul Orban, în timpul primului lockdown din primăvară, că nu ştie decât să ţină oamenii închişi în case, în izolare, cu botniţă la gură, iar azi reproşează aceluiaşi guvern că a întârziat prea mult cu adoptarea restricţiilor. Sunt cu gândul DOAR la voturi. Şi la amânarea alegerilor, în speranţa că până în primăvară vom mai pierde noi puncte” a scris Raluca Turcan sâmbătă, pe Facebook.

„Nu vreţi alegeri. Sigur? Că vorbiţi pe două voci. Azi vreţi, mâine nu mai vreţi şi poimâine vă mai gândiţi. Până vă hotărâţi vă spun că oamenii trebuie protejaţi. Şi SĂNĂTATEA PUBLICĂ trebuie să fie pe primul loc dacă eşti responsabil. Românii pierd enorm pentru că nici măcar în momente de extremă criză sanitară, unii politicieni nu se pot gândi decât la VOTURI, PUTERE, INTERESE, LEGI PREFERENŢIALE”, le-a mai transmis Turcan liderilor PSD.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-07



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE