2021-12-01 22:53

Tudor Chirilă, mesaj dur pentru Iohannis: Vă consider un mare ticălos

 |  10:50
Tudor Chirilă, mesaj dur pentru Iohannis: Vă consider un mare ticălos

Artistul Tudor Chirilă, unul dintre oamenii care au promovat intens mișcările de protest împotriva OUG 13, îi transmite președintelui Klaus Iohannis că îl consideră ”un mare ticălos”. Chirilă consideră că Iohannis a făcut toate jocurile doar pentru refacerea USL și a înșelat toate așteptările oamenilor care și-au pus speranța în el.

”(...) Aș vrea, dle Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos. Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean: dreptul la liberă exprimare. Eu nu v-am făcut ticălos, așa, fără motiv. Practic nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta.

Sunteți un ticălos și trebuie să rămână cumva video-ul acesta mărturie. Sunteț ticălos pentru multe lucruri dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine. E bine să știți că eu nu v-am votat decât ca răul cel mai mic”, afirmă Tudor Chirilă.

”Sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-iștii să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știți foarte bine chestia asta. Este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta! Sunteți responsabil și vinovat, și ați înșelat așteptările tuturor! Sunt foarte convins că mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m câți aveți și de aliura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, unui ahtiat după imagine, și, da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic”, susține Chirilă.

Acesta mai spune că singurul scop al lui Klaus Iohannis a fost să se asigure că are o ”gașcă, niște cozi de topor”. ”Persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare. Nu știu în ce relații o să mai fiți de acum înainte și nici nu mă înteresează. Singurul lucru pe care l-ați demonstrat că-l aveți în agendă este să refaceți USL-ul”, mai afirmă artistul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-11-11Parerea ta...

VALENTIN STUTZ
11 Noi 2021

Nu ai cum sa faci liberalism cu niste mascarici de genul Citu, Rares Bogdan sau Gorghiu. Traim intr-o tara socialista si este absolut clar la ce nutrim: la ajutoare, la incurajarea lenei, la reluarea prieteniei cu Rusia, la sfidarea 'domnilor' din UE. PRIN NOI INSINE ! Huo Iohannis ! Probabil esti cel mai vinovat pentru acest joc politic golanesc. Ce legatura au nemtii cu zeflemeua? Probabil tot atit cat ai matale legatura cu spiritul german! Rusine sa le fie mincinosilor care mint neincetat ca ar fi altfel si care ne pacalesc sa-i votam. A FOST ULTIMA DATA cand eu am votat cu voi neispravitilor. Acum mergeti si lustruiti pantofii lui CIOLACU nechematilor! Foarte curind veti avea soarta PNTCD. Traiasca socialismul! P.S. Nu-mi place ce canta Chirila, dar il respect caand este cel putin la fel de nervos ca mine.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE