2024-05-02 15:12

Tăriceanu schimbă din nou partidul: Ce anunț se pregătește să facă liderul ALDE

 |  13:40
Tăriceanu schimbă din nou partidul: Ce anunț se pregătește să facă liderul ALDE

Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier al României și actual președinte ALDE se pregătește să schimbe din nou partidul. Potrivit surselor StiripeSurse, acesta ar urma să anunțe fuziunea cu Pro România, partid condus de Victor Ponta.

Astfel, se pare că procesul de fuziune este pe ultima sută de metri, dar liderii celor două partide vor avea întâlniri separat, urmând ca ulterior să se anunțe deciziile luate.

Pro România a convocat Biroul Executiv al partidului, de la ora 15.00.

”Biroul Executiv al PRO România se reunește în ședință astăzi, 8 octombrie, începând cu ora 15.00, la sediul central al partidului (str. Gina Patrichi nr.10, Sector 1).

Ulterior, la ora 17.00, va avea loc o conferință de presă susținută de președinții partidelor PRO România și ALDE, respectiv Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu.”.

De asemenea, ALDE a convocat forurile de conducere, într-o serie de ședințe care vor începe la ora 14.00.

”Conducerea ALDE se va reuni astăzi, 8 octombrie 2020, de la ora 14.00, în ședințele Biroului Politic Executiv, Biroului Politic Central și Delegației Permanente.

Ședințele vor avea loc în format de videoconferință.

La ora 17.00 președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu va susține o conferință de presă împreună cu președintele Pro România Victor Ponta, la sediul Pro România din strada Gina Patrichi nr. 10.”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE