2024-05-19 12:12

SURSE. Care sunt cele două nume vehiculate pentru înlocuirea lui Florin Roman la ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

 |  16:03
SURSE. Care sunt cele două nume vehiculate pentru înlocuirea lui Florin Roman la ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Liberalii caută înlocuitor, după demisia lui Florin Roman de la ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. În momentul de față, interimatul este asigurat de ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Surse liberale au declarat pentru HotNews.ro că în interiorul partidului sunt vehiculate numele lui Pavel Popescu și cel al lui Robert Sighiartău ca variante de propuneri pentru portofoliul de la ministerul Digitalizării, numele celor doi fiind propuse și la negocierile privind componența Guvernului Ciucă.

Pavel Popescu a fost deputat de Timiș, în prezent este deputat de București și președinte PNL sector 4, iar în partid este vicepreședinte pe Comunicații și Digitalizare. La rândul său, Robert Sighiartău este deputat de Bistrița și apropiat de gruparea din Transilvania. Numele acestuia a fost discutat în interiorul PNL pentru portofoliul Muncii de-a lungul celor trei săptămâni de criză politică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-15

In legatura cu acest articol...

Florin Roman a DEMISIONAT din funcția de ministru al Cercetării și Digitalizării

ULTIMA ORĂ: Ministrul Florin Roman și-a dat DEMISIA din Guvern după acuzații de minciună și plagiat




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE