2024-04-27 00:45

Stelian Ion, un nou ATAC la adresa premierului Cîțu: ”Nu ai venit cu mandat de la Moș Crăciun!”

 |  20:39
Stelian Ion, un nou ATAC la adresa premierului Cîțu: ”Nu ai venit cu mandat de la Moș Crăciun!”

Fostul ministru al Justiției, Stelian Ion, consideră că demiterea secretarilor de stat ai USR PLUS de către premier ar arăta dorința acestuia de a reface USL.

“Vom vedea dacă se confirmă, am întrebat colegii din ministerul Justiției să confirme, aștept răspunsul. Ar fi un semnal clar din partea lui Florin Cîțu că vrea să refacă USL-ul. Până la urmă, indiferent ce înțelegeri sunt la un moment dat într- coaliție nimeni nu are guvernarea pe personă fizic. Este în jocul democrației să mergi în fața Parlamentului să consfințești încrederea.

Nu ai venit cu mandat de la Moș Crăciun, ai venit cu mandat din partea Parlamentului care la rândul lui a fost votat de cetățeni”, a spus Stelian Ion.

Acesta l-a criticat dur pe premier pentru că “s-a agățat deputere”:

“A te agăța și a te lega cu lanțuri de ușa Palatului Victoria este un gest profund neconstituțional, arată clar o nerespectare a celor mai elementare reguli, un dispreț total față de Constituție și dacă ne uităm în urmă putem vedea un tipar. Unii oamnei au înclinație mai mare spre nerespectarea legii. Dacă lucrurile acestea în parcursul profesional se repetă e o mare problemă. Această chestiune se tot repetă.

Mai grav decât să se certe două partide, este să încalci cu bună știință Constituția unei țări”, Stelian Ion.

Potrivit surselor B1 TV, toți secretarii de stat USR PLUS au fost demiși miercuri de Florin Cîțu, urmând ca joi să fie eliberați prefecții și subprefecții.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE