2024-05-05 18:35

Sorin Cîmpeanu, avizat favorabil la conducerea Ministerului Educației

 |  12:52
Sorin Cîmpeanu, avizat favorabil la conducerea Ministerului Educației

Sorin Cîmpeanu a fost avizat favorabil pentru funcțiaa de Ministru al Educației: 20 voturi pentru și 13 împotrivă.

Întrebat, miercuri, daca Sorin Cimpeanu indeplineste criteriul de "reputatie buna" din acordul de guvernare, președintele PNL a declarat că acesta ar trebui să fie judecat prin prisma întregii sale activități, nu doar prin scandalul privind plagiatul din lucrarea de plagiat.

"Dl Cimpeanu este rectorul Universitatii.... facultatii veterinare, de asemenea, este presedintele Asociatiei Rectorilor, este de asemenea presedinte pe zona de francofonie, este un om cu o cariera universitara si de asemenea cu o reputatie nu numai interna, ci si internationala, foarte buna", a afirmat Orban.

Intrebat despre pozitii anterioare ale lui Cimpeanu in legatura cu plagiatul si lucrarile de doctorat, Orban a replicat: "Am vazut acele lucruri... Eu cred ca trebuie analizata cariera domnului Cimpeanu in integralitatea sa, iar cariera universitara este o cariera universitara care il recomanda. Practic, Sorin Cimpeanu este garantia implementarii programului Romania educata, care isi gaseste o exprimare foarte serioasa in programul de guvernare si noi avem incredere ca va avea capacitatea sa puna in practica acest program".


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE