2024-04-26 23:51

Sesizare și înregistrări la DNA împotriva PNL. George Simion: ”Au încercat să ne cumpere la bucată”

 |  15:52
Sesizare și înregistrări la DNA împotriva PNL. George Simion: ”Au încercat să ne cumpere la bucată”

George Simion acuză PNL că a încercat să mituiască parlamentarii AUR, pentru a nu se prezenta în Parlament la moțiunea de cenzură anti-Cîțu.

Liderul AUR a precizat că există probe audio-video, care vor scoate la suprafață manevrele imorale și ilegale din cadrul taberei PNL.

„Cei de la PNL nu au încercat să negocieze cu noi, ci au încercat să ne cumpere. La bucată. Au încercat să ne mituiască şi aşteptăm în momentul ăsta… am făcut un drum până la DNA… prima chestiune pe care o avem de făcut este să anunţăm organele competente.

Apoi facem cunoscută românilor schema prin care Florin Cîţu şi-a pus parlamentarii să ne ofere mită. Sunt parlamentari PNL care ne invitau să vorbim cu Florin Cîţu. O să facem publice mai multe detalii şi înregistrări. Avem înregistrări audio-video. Acum sunt colegii în drum spre DNA”, a declarat George Simion.

George Simion a precizat că parlamentarilor AUR li s-au oferit funcţii pentru apropiaţi, ca să nu se prezinte la votul moţiunii de cenzură.

„Funcţii în deconcentrate, pentru apropiaţi. Au încercat să ne cumpere, ca parlamentarii AUR să nu fie prezenţi la votarea moţiunii.

Nu suntem de vânzare, nu trădăm”, a anunţat George Simion.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri



PUBLICITATE





PUBLICITATE