2022-08-14 08:38

Șefia PNL, motiv de DISPUTĂ între Ludovic Orban și Florin Cîțu: ”Eu nu rostesc vorbe-n vânt!”

 |  20:30
Șefia PNL, motiv de DISPUTĂ între Ludovic Orban și Florin Cîțu: ”Eu nu rostesc vorbe-n vânt!”

Lupta pentru conducerea PNL se duce pe toate fronturile: prin organizațiile din țară, la televiziuni, pe Facebook sau chiar la moțiunea de cenzură. Contrele dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu se înmulțesc pe zi ce trece. Și drumul până la alegerile din toamnă e încă lung.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, se laudă că, în 4 ani de mandat al său la conducere, liberalii au ajuns cea mai importantă forță politică a țării, deținând 3 dintre cele mai importante 4 funcții în stat.

„De la congresul din 2017 au trecut 4 ani. Au fost ani de reconstrucţie, au fost ani de muncă, de pregătire, au fost ani de campanii grele derulate în condiţii la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, în special campania pentru alegerile locale şi campania pentru alegerile parlamentare. La final de mandat stau cu fruntea sus şi pot să vă spun că în 4 ani de zile am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. PNL este astăzi principalul partid de guvernământ, PNL deţine astăzi 3 din 4 cele mai importante funcţii în stat”, a afirmat, Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Liderul liberalilor a mai precizat că PNL e un partid puternic şi capabil să asigure o bună guvernare ţării.

„Eu nu rostesc vorbe în vânt când vă spun că avem tot ce ne trebuie ca să putem să atingem aceste obiective, vă spun pentru că ştiu, vreau şi pot să conduc partidul spre noi victorii, aşa cum l-am condus şi în cei 4 ani de când mi-aţi acordat încrederea să vă fiu lider”, a completat Orban.

În replică, ca aluzie la declarațiile șefului PNL, premierul Florin Cîţu a avut un mesaj pentru liberalii de la organizaţia PNL Bucureşti şi a precizat că vor fi susţinuţi doar membri ai PNL la primăriile de sector, cu el preşedinte al partidului.

„Mesaj ferm pentru colegii mei, membri PNL în Bucureşti: cu mine preşedinte al partidului, vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector. Votaţi înţelept când alegeţi preşedinţii PNL de sectoare. Mult succes şi vă aştept alături de echipa câştigătoare. Împreună construim România liberală”, a scris Florin Cîţu joi pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE