2022-05-25 15:45

Ședință de Coaliție cu IRONII între partidele de guvernare. Ciolacu: ”Am crezut că vorbim lucruri serioase”

 |  16:43
Ședință de Coaliție cu IRONII între partidele de guvernare. Ciolacu: ”Am crezut că vorbim lucruri serioase”

Coaliția s-a întâlnit joi pentru a discuta ultimele declarații făcute în spațiul public de diverși lideri ai partidelor de guvernare. Președintele PSD, Marcel Ciolacu s-a arătat supărat de atacurile venite dinspre prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan la adresa miniștrilor social-democrați.

„Am crezut că vorbim lucruri serioase, astăzi, nu despre domnul Rareş Bogdan”, a spus Marcel Ciolacu înainte de o ședință a coaliției. „Am solicitat preşedinţilor celorlalte partide să vedem de unde sunt aceste discuţii şi poate dânşii ştiu mai multe decât ştie prim-ministrul şi restul coaliţiei. Astăzi vom lămuri aceste lucruri”, a spus el.

„Domnul Rareş Bogdan a spus că sunt proşti miniştrii PNL-ului. Evaluarea miniştrilor, dacă trăim într-o ţară normală, o face prim-ministrul”, a adăugat Ciolacu.

Totuși, una din criticile aduse de Rareș Bogdan a fost la adresa ministrului Sănătății, membru PSD.

”Prim-ministrul, după ce are o evaluare cu privire la un ministru, dacă doreşte să îl schimbe, vine cu acea evaluare în coaliţie şi se ia o decizie în funcţie de cine a propus acel ministru, eventual se vine cu un înlocuitor”, mai spus el.

Ciolacu a comentat o declarație a fostului premier Mihai Tudose, care a cerut demisia lui Virgil Popescu de la Ministerul Energiei.

”Nu pot să nu ţin cont de expertiza domnului Tudose, în domeniul economic şi energetic. Dacă prim-ministrul ar avea o discuţie cu domnul Tudose, s-ar clarifica multe lucruri. Dar, repet, ieşirea lui MIhai Tudose nu a fost una pentru o normalitate”, a spus.

În ceea ce privește reproşurile aduse de președintele PNL, Florin Cîţu, ministrului Sănătății Alexandru Rafila, Ciolacu a comentat ironic: „Am să îi cer domnului Rafila să îşi ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi”.

„Eu cred că România are nevoie de această coaliţie, românii au cu totul alte aşteptări de la noi, nu certuri sau divergenţe şi trebuie să intrăm într-un fel de a comunica şi funcţiona astfel încât românii să înceapă să aibă încredere din nou în Guvernul României. Este foarte uşor să schimbi un guvern, este foarte greu să recâştigi încrederea românilor”, a spus Ciolacu, pe de altă parte.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE