2020-12-04 07:31

Se prelungește STAREA de ALERTĂ. Ce zice Orban despre introducerea unor noi RESTRICȚII

 |  16:46
Se prelungește STAREA de ALERTĂ. Ce zice Orban despre introducerea unor noi RESTRICȚII

Premierul Ludovic Orban a anunţat joi că starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile, adăugând că că nu vor fi introduse măsuri de restricţie suplimentare. El adaugă că autorităţile au la dispoziţie "instrumentele" pentru a opri creşterea masivă din ultima vreme a numărului de cazuri de COVID-19.

"În ceea ce priveşte prelungirea stării de alertă, nu vom introduce măsuri de restricţie suplimentare. Considerăm că la ora actuală avem, practic, instrumentele la dispoziţie pentru a putea opri creşterea numărului de cazuri", a declarat Orban.

Ultima decizie pentru prelungirea stării de alertă cu 30 de zile a fost aprobată pe 14 octombrie iar joi ar urma să fie adoptată, în şedinţa de guvern, o nouă hotărâre în acest sens. "Starea de alertă se instituie pe 30 de zile şi se prelungeşte printr-o hotărâre de guvern pentru o perioadă de maxim 30 de zile. În ceea ce ne priveşte, nu ne dorim să luăm alte măsuri care să instituie alte restricţii. Vrem ca situaţia să evolueze în bine, ca numărul de infectări să scadă şi, treptat, pe măsură ce scade numărul de infectări, să revenim treptat, treptat la o activitate cât mai aproape de normal", declara Orban la începutul acestei săptămâni.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE