2024-05-02 17:24

SCRISOAREA lui Nicolae Ciucă pentru liberali. Ce le promite premierul

 |  20:47
SCRISOAREA lui Nicolae Ciucă pentru liberali. Ce le promite premierul

Premierul Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura la şefia PNL, miercuri. Premierul le-a scris membrilor PNL o scrisoare prin care le promite securitate, patriotism, menținerea coaliției cu PSD, câștigarea alegerilor din 2024.

SCRISOAREA lui Nicolae Ciucă pentru liberali. Ce le promite premierul
zoom

„Dragi liberali, am decis să scriu aceste rânduri din dorința de a transmite ceea ce simt în aceste momente când îmi asum să candidez pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, la ale cărui valori am aderat și cărora, împreună, le vom da relevanță prin acțiuni și decizii de care să beneficieze toți cetățenii României.

Nu este o decizie ușoară și doresc să vă transmit că am făcut acest pas cu convingerea că forța unui partid nu depinde de un singur om, ci cred că puterea partidului este dată de aleșii locali, de parlamentari, dar mai ales de membrii Partidului Național Liberal.

Partidul Național Liberal s-a aflat la guvernarea României în momentele cele mai importante ale istoriei: câștigarea independenței naționale, Marea Unire, aderarea la Uniunea Europeană. Avem istorie și suntem datori să construim un viitor pe măsură.

Prin noi înșine - trebuie să redăm speranța și încrederea tuturor românilor că împreună vom pune Românie pe primul loc. Aparținem Uniunii Europene, suntem membri NATO și promotori ai valorilor euro-atlantice, suntem beneficiari ai garanțiilor de securitate și oportunităților de dezvoltare și progres în acest spațiu, iar nouă ne revine datoria să construim și să consolidăm țara pe acest fundament.

Vă chem ca împreună să ducem mai departe istoria și spiritul Partidului Național Liberal și să ne asumăm responsabilitatea pentru o România stabilă și puternică!”, a scris Nicolae Ciucă.

Congresul PNL va avea loc pe 10 aprilie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-04-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE