2024-04-26 13:06

SCANDAL în Parlament. Șoșoacă a chemat POLIȚIA

 |  14:40
SCANDAL în Parlament. Șoșoacă a chemat POLIȚIA

Scandal marți în Parlament. Senatoarea Diana Şoşoacă a chemat Poliția după ce a avut schimburi de replici cu șefa Comisiei juridice a Senatului Iuliana Scântei. Scandalul a început de la faptul că aceasta din urmă i-a cerut lui Șoșoacă să poarte mască de protecţie. Ulterior Şoşoacă a sunat la 112 după ce nu a fost lăsată în sală, susţinând că a fost „bruscată şi lovită”. Fosta senatoare AUR a precizat că va face plângere penală împotriva Laurei Scântei dar şi a câtorva angajaţi ai Senatului.

„Doamna senator, vă rog să purtaţi mască”, a afirmat Iuliana Scântei care a precizat că masca pe care o purta Şoşoacă este neconformă, fapt pentru care nu a lăsat-o să intre în sala unde avea loc şedinţa Comisiei juridice a Senatului.

Scântei i-a oferit o altă mască de protecție Dianei Şoşoacă, însă aceasta a refuzat-o. „Eu nu port porcăria aia de mască. Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceţi spectacol cu mine aici şi vă rog să îmi arătaţi articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Daţi-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura şi nasul?”, a reacționat Şoşoacă, care a plecat de lângă uşa sălii, însă a revenit după scurt timp împreună cu avocatul ei şi a forţat uşa comisiei, păzită de doi angajaţi ai Senatului, şi a intrat cu forţa în sală de şedinţă. Ea a susţinut că „s-a dat ordin” să fie bătută.

În momentul în care a intrat Şoşoacă, ceilalţi membri ai Comisiei juridice au ieşit din sală. „Este un abuz. Aşteptăm poliţia. Dacă vor lupte cu mine, foarte bine. Eu reprezint românii, iar cetăţenii vor să mă lupt pentru drepturile lor”, a completat Şoşoacă.

Drept urmare, fosta senatoare AUR a sunat la 112 şi a acuzat că este lovită şi bruscată în Parlament. „Am fost lovită la picior. Dacă doamna Scântei vrea să fiu bătută, atunci va avea plângere penală pentru instigare la violenţă. Cum vă permiteţi?”, a mai afirmat Şoşoacă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE