2021-06-17 19:25

Reacție ciudată a unui prefect de județ: “Am pus-o”

 |  17:40
Reacție ciudată a unui prefect de județ: “Am pus-o”

Prefectul județului Brăila, Simona Drăghincescu, a distribuit o postare pe Facebook cu un mesaj pe care îl consideră “mobilizator și optimist”. „Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o”, scrie în mesajul care a amuzat-o pe aceasta, potrivit Mediafax.

„Una bună la început de an ”mobilizatoare și optimistă”, scrie în mesajul de duminică al prefectului județului Brăila, Simona Drăghincescu. Gluma care circulă pe rețelele de socializare face referire la vârsta Reginei Elisabeta a II-a și la noua tulpină a virusului SARS CoV-2 din Regatul Britanic, scrie HotNews.ro.

„Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o”, este postarea care însoțește mesajul lui Drăghincescu. Câteva ore mai târziu, tonul prefectului devine serios și pe contul de Facebook apare un mesaj despre situația la zi a crizei Covid. „Incidența de astăzi este 2.17 județ și 2.94 municipiu. A scăzut sub 3 la mia de locuitori și în municipiul Brăila. Așezați-vă la aceeași masă și deschideți restaurantele. Salvați locurile de muncă”, scrie în al doilea mesaj al Simonei Drăghincescu.

Simona Drăghincescu a fost numită subprefect al județului Brăila anul trecut, în luna iulie, iar în luna august a primit atribuții de prefect, după retragerea persoanei care ocupa această funcție.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE