2024-05-03 08:38

RĂZBOI TOTAL în USR. Acuzații la adresa deputatului Adrian-Claudiu Prisnel

 |  16:11
RĂZBOI TOTAL în USR. Acuzații la adresa deputatului Adrian-Claudiu Prisnel

Sunt dezbateri la Uniunea Salvați România pentru alegerile parlamentare: sunt lupte pentru locul unu de pe listele pentru Senat, respectiv Camera Deputaților.

În grupurile interne ale USR, deputatul Adrian-Claudiu Prisnel este acuzat că ar fi băgat în partid un număr mare de oameni, aproximativ 60, care să-l ajute la câștigarea alegerilor interne care trebuiau să aibă loc pe data de 10 octombrie 2020. 

Comisia tehnică USR-PLUS națională a decis și a înștiințat prin comunicat către biroul județean Dolj și pe Adrian-Claudiu Prisnel, președintele acestei filiale, că cei 56 votați să nu fie înscriși în biroul electoral și să nu aibă drept de vot deoarece pot influența soarta alegerilor interne. Decizia a fost contestată de Adrian-Claudiu Prisnel. Din acest motiv, registrul electoral intern nu a putut fi stabilit și alegerile au fost boicotate și anulate.

Deși liderii de la București au spus că vor alegeri meritocratice interne, se pare că deputatul de Dolj se opune deciziilor venite de la București, conform surselor DC News.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE