2022-12-02 08:07

Rareș Bogdan neagă scandalul din Coaliție: ”Nu există tensiuni între PNL și PSD. Nu e unul băiatul rău, altul băiatul rău”

 |  22:17
Rareș Bogdan neagă scandalul din Coaliție: ”Nu există tensiuni între PNL și PSD. Nu e unul băiatul rău, altul băiatul rău”

Europarlamentarul Rareș Bogdan a dezmințit speculațiile legate de un conflict în Coaliția de guvernământ care ar duce la ruperea colaborării între PSD și PNL și chiar la alegeri anticipate. Bogdan a precizat că ambele partide au drept scop depășirea crizei cu cât mai puține sacrificii.

"Nu se pune problema alegerilor anticipate. Știți că este extrem de greu să înaintezi o astfel de variantă, iar să provoci o astfel de situație înseamnă inconștiență și nepăsare față de cetățean, în actualul context intern și mai ales internațional extrem de dificil.

Nu există tensiuni între PNL și PSD pe tema măsurilor economice, toți dorim să găsim soluții pentru ca buzunarul românilor să nu aibă de suferit. acum că fiecare explică altfel în spațiul public cum vrea să gestioneze aceste probleme este o chestiune de comunicare," a afirmat Rareș Bogdan la RealitateaPlus.

"Toți căutăm soluții optime, nu e unul băiatul rău, altul băiatul rău în Coaliție, nu este un partid mai bine intenționat decât celălalt, toți caută soluțiile optime, ideea este că trebuie găsită formula de a nu ieși din reglementările europene."

Reacția europarlamentarului liberal a venit după ce în mediile politice s-au vehiculat diverse scenarii privind ruperea Coaliției și chiar ajungerea la alegeri anticipate, în principal din cauza divergențelor legate de măsurile sociale și economice care să reducă efectul valului de scumpiri.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-08-03

In legatura cu acest articol...

Nicolae Ciucă: "Anul acesta, avem grâu și pentru EXPORT"

PSD amenință cu ieșirea de la guvernare

Petre Daea îi liniștește pe români: "Avem PÂINE, putem asigura nevoile ţării până la anul viitor!"

Premierul CIUCĂ se așteaptă ca România să adere la Schengen până la sfârșitul acestui an, iar MCV-ul să fie ridicat

Nicolae Ciucă, veste bună pentru pensionari: Se discută despre neimpozitarea pensiilor mai mici de 3000 de lei
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE