2024-04-27 01:20

Rareș Bogdan îl pune la PUNCT pe Nicușor Dan: ”Trebuie să învețe că nu mai e singur pe teren”

 |  20:03
Rareș Bogdan îl pune la PUNCT pe Nicușor Dan: ”Trebuie să învețe că nu mai e singur pe teren”

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, l-a avertizat marti, 4 mai, pe primarul general Nicusor Dan ca "nu mai e singur pe teren", cerandu-i sa se consulte cu PNL si USR PLUS pentru a pune capat scandalului din jurul adoptarii bugetului Primariei Capitalei. In plus, acesta i-a amintit lui Nicusor Dan că a câștigat alegerile in Capitala "datorita celor trei forte din jurul său".

"Nicusor trebuie sa invete putin. Si eu avut probleme venind din zona media (...) Nicusor Dan trebuie sa invete ca nu mai e singur pe teren. A castigat datorita celor trei forte din jurul sau si trebuie sa invete sa comunice", a declarat Rares Bogdan, la Digi24.

"Trebuie sa se consulte: Nu e un loc al orgoliilor. Altfel, bucurestenii oricata rabdare ar avea, la un moment dat si-o vor pierde si vor face comparatii. In acelasi timp nu trebuie vazuta vina in privinta celor care au blocat adoptarea bugetului. Dialogul si jocul in echipa va rezolva aceasta problema", a afirmat europarlamentarul liberal.

In schimb, Rares Bogdan considera ca probleme aprobarii bugetului sunt mai "complicate" la Iasi, pentru ca acolo razboiul dintre PNL si USR a atins cote alarmante". "La Iasi e infinit mai grea situatia. La un moment dat, daca lucrurile nu poate fi transata acolo, o vom duce noi, PNL, in urmatorul birou national. In coalitie suntem oameni rationali", a afirmat Rares Bogdan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE