2024-05-07 08:54

Rareș Bogdan iese din linie: Faceți duș zilnic, nu mâncați făină de greieri, nu opriți apa când vă spălați pe dinți

 |  21:00
Rareș Bogdan iese din linie: Faceți duș zilnic, nu mâncați făină de greieri, nu opriți apa când vă spălați pe dinți

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, europarlamentar, i-a îndemnat sâmbătă pe tinerii liberali, în cadrul Şcolii politice de vară a Tineretului National Liberal, să nu urmeze orbește „retorica de la Bruxelles” legată de consumul de apă și de energie.

„Nu neaparat toate scenele apocaliptice si toata retorica dezastrului este cea care caracterizeaza Romania. Vreau sa va rog sa ascultati cu circumspectie inclusiv retorica de la Bruxelles, adica sa va spalati zilnic, sa va faceti dus zilnic nu o data pe saptamana, sa incercati sa nu opriti apa cand va spalati pe dinti, sa nu mancati faina de gandaci si nici sa nu stati la 19 grade. Sa fiti rationali, sa fiti echilibrati, sa intelegeti ce inseamna momentul energetic actual dar sa nu cadeti in pacatul extremei”, a afirmat Rareș Bogdan.

Afirmatiile sale vin in contextul în care atat Guvernul cat si Presedintia au indemnat populatia sa nu faca risipa de energie, iar mai multe state europene precum Germania au decis sa limiteze temperatura in institutiile publice la cel mult 19 grade.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-10



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE