2024-06-20 16:01

Primarul Iașiului, Mihai Chirica a fost INFECTAT cu coronavirus

 |  19:42
Primarul Iașiului, Mihai Chirica a fost INFECTAT cu coronavirus

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica este infectat cu coronavirus, a anunțat vineri seară edilul, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Acesta și-a făcut testul în cursul zilei de vineri după ce luni ar fi intrat în contact cu viceprimarul Vasile Harabagiu, confirmat la rândul său pozitiv, după ce s-a întors dintr-un pelerinaj desfășurat în Grecia, a precizat pentru B1.RO purtătorul de cuvânt al Primăriei Iași.

Mihai Chirica s-a izolat la domiciliu și urmează schema de tratament prescrisă de către medici. Cât timp se află în izolare atribuțiile sale vor fi preluate de către viceprimarul Radu Botez.

"Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus.

Vă anunț că m-am izolat , ma simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar cu care ma voi consulta permanent.

Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.

Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți , feriți-va de boală și nu uitați ca sănătatea e un dar .

Vă mulțumesc pentru înțelegere!", a scris Mihai Chirica pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-09

In legatura cu acest articol...

Ce a pățit un voluntar care s-a vaccinat anti-COVID

Președintele Iohannis, un nou anunț despre revenirea la STAREA DE URGENȚĂ
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE