2024-05-06 10:29

Președintele USR iese la atac: ”PNL este anexa din fundul curții PSD!”

 |  21:02
Președintele USR iese la atac: ”PNL este anexa din fundul curții PSD!”

Președintele USR, Cătălin Drulă, consideră că nu toți liberalii sunt fericiți cu stilul „cu care a venit gașca Bode, cu Ciucă”. Acesta e de părere că PNL de mult nu mai e nici partid liberal, nici partid pe bune, este anexa din fundul curții PSD.

„Există, într-adevăr, și în celelalte partide oameni care sunt nemulțumiți. Dacă vă uitați prin PNL, nu chiar toți sunt fericiți cu stilul ăsta de a venit gașca Bode, cu Ciucă și totul e numai pe livrarea de sinecuri pentru ai lor. Mai sunt și într-un partid, și în altul oameni care fac treabă. Dacă își găsesc bărbăția politică și vor să discutăm despre o construcție, noi suntem deschiși”, a declarat președintele USR pentru B1tv.

Drulă susține că, în actualul context de crize multiple, rolul opoziției este cu atât mai important.

„Rolul acesta chiar este important în România în momentul de față, pentru că ce se întâmplă cu prețurile, ce se întâmplă cu economia, cu dezastrul din energie, ce se întâmplă vedem chiar și în domeniul transporturilor, cu Metrorex, cu Blue Air, în fiecare zi avem aceste scandaluri”, a continuat Cătălin Drulă.

Fostul ministru al Transporturilor spune că, în ciuda promisiunilor făcute de președintele Klaus Iohannis la formarea actualei coaliții, nu prea există liniște la guvernare.

„Nu prea văd liniște. Îl văd pe domnul Ciolacu că îl împunge zilnic pe domnul Virgil Popescu, sacul de box preferat al PSD, dar astăzi, când a fost votul (pe moțiunea simplă împotriva ministrului Energiei, n.r.), au votat în bloc și l-au apărat pe Virgil Popescu. Virgil Popescu, să ne înțelegem, este ministru PSD, iar PNL de mult nu mai e nici partid liberal, nici partid pe bune, este anexa din fundul curții PSD, așa i-aș zice eu în momentul de față”, a mai spus Cătălin Drulă.

Întrebat de ce spune despre Virgil Popescu că este „ministru PSD”, liderul USR a explicat: „Pentru că PSD a dat astăzi 100 de voturi, i le-a dat lui Virgil Popescu”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-07

In legatura cu acest articol...

Premierul Ciucă liniștește românii: ”Nu s-au luat decizii prin care să putem REDUCE consumul”

Ministrul Educației anunță: ”Orele de INFORMATICĂ vor avea o pondere mai mare decât până acum”

Firea: "Nu, nu îmi doresc să candidez la alegerile prezidenţiale, ci la cele de la Primăria Capitalei"

Președintele Iohannis, ÎNDEMN pentru români: ”Unde se poate face economie este înţelept, bine şi corect să se facă”

Dezvăluiri care aruncă în aer Guvernul. Cătălin Drulă: Grindeanu știa de situația de la Blue Air dar i-a lăsat pe români să-și ia țeapă




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE