2024-05-19 10:20

PNL ironizează partidul lui Ludovic Orban: ”Va avea același deznodământ ca Tăriceanu”

 |  18:01
PNL ironizează partidul lui Ludovic Orban: ”Va avea același deznodământ ca Tăriceanu”

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe a declarat, marţi, pentru News.ro că noul partid înfiinţat de Ludovic Orban, Forţa Dreptei, va avea acelaşi deznodământ ca partidul lui Călin Popescu Tăriceanu şi a arătat că nu crede că fostul preşedinte PNL ar mai putea avea acelaşi succes dacă s-ar prezenta singur cu noul său partid în alegeri.

”Nu suntem interesaţi de acest subiect şi nu văd ce relevanţă ar putea avea în plan public. PNL a mai avut asemenea mici episoade şi probabil că domnul Orban, asemenea domnului Tăriceanu, va avea cu partidul dânsului acelaşi deznodământ”, a declarat Ionuţ Stroe pentru News.ro.

El a precizat că un lucru e cert, şi anume că ”domnul Orban şi colegii săi au ajuns în Parlament pe munca şi voturile PNL, după care a pierdut un Congres şi s-a supărat”.

”Nu cred că ar mai putea avea acelaşi succes dacă s-ar prezenta singur cu noul său partid în alegeri”, a menţionat Stroe.

Fostul lider PNL Ludovic Orban a anunţat, marţi, într-o declaraţie publică, înfiinţarea noului său partid, o nouă construcţie politică de centru-dreapta numită Forța Dreptei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-14

In legatura cu acest articol...

Forța Dreptei, noul partid făcut de Ludovic Orban: “E o obligaţie morală pentru românii care ne-au acordat votul”




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE